Opbergmeubel van hout

  • ✓ Eigen fabriek in Nederland
  • ✓ Duurzaam behang op maat
  • ✓ Cadeautje bij je bestelling

Bij Bibelotte koop je een handig opbergmeubel van hout, dat past in ieder interieur. Wij bedenken, ontwerpen en maken onze meubels zelf in onze eigen fabriek. Deze duurzame kindermeubels passen in ieder interieur dankzij de zachte, neutrale kleuren. Het houten opbergmeubel is multi-inzetbaar en kan zowel gebruikt worden om spullen in op te bergen, als om urenlang aan te spelen!

Op zoek naar een houten opbergmeubel?speelkamer meubelsspeelkamer meubels

Een opgeruimde kamer dankzij dit opbergmeubel van hout

Een opgeruimde woon- of speelkamer zit er met kinderen vaak niet in. Maar dankzij onze opbergmeubels komt daar verandering in! Bij ons vind je opbergmeubels van hout in allerlei soorten en maten. Hierin berg je al het speelgoed, de knutselspullen, tekengerei en overige spullen in een handomdraai op. Tevens kan je kindje heerlijk spelen, kleuren of knutselen aan dit multifunctionele meubel. Het opbergmeubel van hout staat niet alleen mooi in de kinderkamer, maar past ook in iedere huiskamer dankzij de neutrale kleur. Zo is het meubel ook uitermate geschikt voor het snel opbergen van speelgoed in de woonkamer!


Maak je bestelling compleet

Wil je een opbergmeubel van hout kopen om een woon- of speelkamer mee in te richten? Bekijk onze collectie en kies een meubel dat bij jullie behoeften past. Om de ruimte helemaal af te maken, kies je ook voor onze leuke accessoires, om het geheel mee op te leuken! Heb je inspiratie nodig? Neem dan een kijkje in ons magazine.