5x Behang voor de jongenskamer

Een jongenskamer inrichten kan soms een uitdaging zijn. Dit omdat je stoere elementen toch graag met gezelligheid en rust combineert. Behang is hierin een belangrijke sfeerbepaler. In deze blog geven wij je vijf verschillende opties voor Bibelotte behang die zeker in de smaak vallen bij je kleine man. Lees welke dat zijn!

Stoere elementen combineren met gezelligheid en rust
 • 1. Behang Gestreept Biscuit

  Dit klassiek, gestreepte behang van Bibelotte is een geweldige optie voor een jongenskamer. De combinatie van de warme kleur biscuit met de strakke strepen geeft de kamer een moderne uitstraling. Door de groene accentkleur oogt het behang daarnaast heerlijk fris. Ons behang is gemaakt van stevig papier en is eenvoudig aan te brengen.

 • 2. Behang Regenbogen Denimblauw

  Het Behang Regenbogen Denimblauw uit onze collectie is een echte eyecatcher voor de jongenskamer. De heldere kleuren ogen strak en de bogen maken de jongenskamer stoer. Door het subtiele lijnenspel is dit behang bijzonder geschikt voor alle leeftijden. Hierdoor tover je de kamer in een handomdraai om van baby- of kinderkamer naar tienerkamer. Ideaal!

 • voor avonturiers
 • 3. Behang met Berend Bootje Blauw

  Het Berend Bootje behang van Bibelotte is getekend door Huis van Mijn. Het bootje is een schattig én avontuurlijk ontwerp voor een jongenskamer. De blauwe achtergrond geeft rust en het patroon zorgt voor een speelse sfeer. Een geweldige manier om je kleine jongen te laten dromen over avonturen op zee.

 • 4. Behang Ochtendgloren Denimblauw

  Dat is nog eens leuk wakker worden! Het Behang Ochtendgloren Denimblauw is met haar zonnetjes een vrolijk ontwerp voor de jongenskamer. De frisse kleuren van het behang combineren bovendien bijzonder mooi met hout accenten. Dit behang laat je kleine jongen ontspannen in de avond en tovert in de ochtend een lach op zijn gezicht!

 • blauw geeft rust
 • 5. Behang Dottig Denimblauw

  Het Behang Dottig Denimblauw uit onze collectie is een speelse toevoeging aan de jongenskamer. De subtiele, blauwe stipjes met hier en daar een okergeel sterretje zorgen voor een jolige sfeer en geven een eigenzinnige touch aan de kamer. Daarnaast is het uitgewaaierde patroon geïnspireerd op keramiek. Dit behang is tijdloos, niet leeftijdsgebonden en ideaal om je kleine te laten spelen en dromen.

  Benieuwd naar de behangcollectie van Bibelotte? Bekijk alle prachtige patronen, kleuren en dessins hier.