Bedden van Bibelotte

Een goede nachtrust is de sleutel tot een productieve en energieke dag. En waar je ook bent, je bed is altijd je thuisbasis. Wij maakten een droom werkelijkheid en besloten ons eigen bed te ontwerpen, geïnspireerd op de antieke twijfelaar. Niet alleen kan deze dankzij de lange levensduur generatie op generatie overgedragen worden, ook zorgt het Bibelotte bed voor een heerlijke nachtrust. Benieuwd naar de voordelen? Lees met ons mee!

Een droom wordt werkelijkheid: Bibelotte lanceert een eigen beddencollectie
 • 1. Gemaakt van massief hout

  Tegenwoordig zijn bijna alle bedden van spaanplaat gemaakt, wat snel kapot gaat of beschadigd wordt. Hierom besloten wij een bed te maken van massief hout, zodat het tegen een stootje kan en een lange tijd meegaat. Daarnaast brengt het een warme, natuurlijke sfeer met zich mee waardoor de kinderbedden van Bibelotte makkelijk te combineren zijn in iedere slaapkamer.

 • 2. Tijdloos design

  Onze bedden zijn tijdloos en unisex en kunnen vanaf ongeveer 4 jaar tot volwassen leeftijd meegaan. Dit maakt het een duurzame investering dat zichzelf zeker zal terugbetalen. Het bed is verkrijgbaar in 1-persoonsbed of in junior-maat en wordt geleverd met een lattenbodem. Optioneel kun je hier ook een matras bij bestellen.

 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • 3. Verkrijgbaar in meerdere kleuren

  Onze bedden zijn verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren: zacht geel, lichtblauw en lichtgrijs. Indien je zelf liever met behulp van onze meubelverf iets speciaals wilt creëren, kun je kiezen voor onbehandeld hout! Dit is eenvoudig te verven en ziet er ook mooi uit in zijn natuurlijk staat. Zo weet je zeker dat ons bed perfect bij jouw interieur past!

 • 4. Makkelijk in elkaar te zetten

  Niets is vervelender dan uren kwijt te zijn aan het monteren van een meubel. Wij besloten je alle frustratie te besparen! Het Bibelotte bed is gemakkelijk in- en uit elkaar te halen waardoor je veel tijd bespaart. Deze tijd kun je spenderen aan de rest van de inrichting van de kinderkamer of slaapkamer!

 • makkelijk in elkaar te zetten
 • 4. In eigen fabriek gemaakt

  Onze bedden worden gemaakt in onze eigen fabriek in Ede en zijn uit voorraad leverbaar. Als je geen vervoer hebt, bieden wij je tegen een meerprijs de optie om het bed voor je te monteren. Dit zorgt voor extra gemak en geeft je de zekerheid dat je bed correct is gemonteerd.