Honingraatbehang in de kinderkamer

  • ✓ Eigen fabriek in Nederland
  • ✓ Duurzaam behang op maat
  • ✓ Cadeautje bij je bestelling

Honingraatbehang zorgt voor een vrolijke uitstraling van de kinderkamer. Het behang heeft een rustige uitstraling, maar zorgt toch voor een speels effect. Bij Bibelotte vind je honingraatbehang in verschillende kleuren, zoals goud, wit en zeegroen. Wanneer je een kinder- of babykamer gaat inrichten, mag dit leuke behang dan ook zeker niet ontbreken!

Op zoek naar honingraatbehang?speelkamer meubelsspeelkamer meubels

Goud, wit of zeegroen honingraatbehang voor in de kinderkamer

Wat je stijl ook is: in onze online winkel vind je gegarandeerd een geschikt kinderbehang voor een meisje of jongen. Het honingraatbehang brengt saaie muren in de kinderkamer direct tot leven. Je koopt het honingraatbehang in een mooie zeegroene kleur, of kies voor goud of wit. Het honingraatbehang staat uitstekend in een modern, Scandinavisch interieur. Dit tijdloze ontwerp past niet alleen goed in de kinderkamer, maar kan ook gebruikt worden als behang in de speelkamer of elders in huis. Al ons kwalitatieve behang wordt duurzaam geproduceerd en eigenhandig geprint.


Match het behang met de rest van het interieur

Ben je op zoek naar vrolijk honingraatbehang voor in de kinderkamer, in de kleur goud, wit of zeegroen? Dan vind je in onze online kinderwinkel gegarandeerd wat je zoekt! Al het behang dat je bij ons koopt, is erg makkelijk aan te brengen op de muur. De rollen bestaan uit panelen die in de juiste volgorde naast elkaar geplakt worden. Weet je niet zeker of jouw gewenste kleur past in de kinderkamer? Bestel dan een behangstaal om de kleuren eens in het echt te zien.