Een opbergkist voor speelgoed

  • ✓ Eigen fabriek in Nederland
  • ✓ Duurzaam behang op maat
  • ✓ Cadeautje bij je bestelling

Ben je op zoek naar een opbergkist voor al het speelgoed van je kindje? Bij Bibelotte koop je multi-inzetbare opbergers. Na een dag binnenspelen, ligt overal speelgoed. Dankzij onze meubels ruim je alles zonder moeite weer op. Je maakt de kist open en stopt alles erin: zo simpel is het! Dat is snel opgeruimd, zowel voor jullie als ouders als de kinderen.

Wil je de speelkamer inrichten? speelkamer meubelsspeelkamer meubels

In een opbergkist berg je al het speelgoed in een handomdraai op

Een kinder- of woonkamer netjes en opgeruimd houden, is met kinderen nog niet zo makkelijk. Speelgoed slingert rond en je struikelt nog net niet over de vele knuffels. Met onze handige opbergmeubels komt daar verandering in! In de praktische opbergkist berg je al het speelgoed, de knutselspullen en knuffels eenvoudig op. Zo maak je het voor jezelf en voor je kindje makkelijk om alles snel op te ruimen. Het meubel is verkrijgbaar in pastelkleuren, of koop een neutrale houten opbergmeubel.


Zorg voor een opgeruimde kamer dankzij onze meubels

Onze multifunctionele meubels zijn dé uitkomst wanneer je op zoek bent naar een opbergkist voor het speelgoed van je kindje. Aan deze meubels wordt uren gespeeld, waarna het speelgoed eenvoudig opgeborgen wordt in de lades. Bekijk de verschillende soorten en maten in onze collectie en plaats je bestelling in onze online winkel met kindermeubels.