Een handig speelmeubel

  • ✓ Eigen fabriek in Nederland
  • ✓ Duurzaam behang op maat
  • ✓ Cadeautje bij je bestelling

Bij Bibelotte vind je een handig speelmeubel waaraan je kindje uren kan spelen. Na het spelen wordt het speelgoed eenvoudig opgeborgen, doordat de meubels ook diverse opbergmogelijkheden hebben. Onze meubels zijn duurzaam en te verkrijgen in diverse pastelkleuren. Ook is het mogelijk om een onbehandeld speelmeubel te bestellen, dat je zelf kan voorzien van iedere gewenste kleur.

Wil je de speelkamer inrichten? speelkamer meubelsspeelkamer meubels

Een speelmeubel met opbergmogelijkheid

Ga je een speelkamer inrichten? Dan kan een handig speelmeubel niet ontbreken. Aan de speelmeubels die je in ons assortiment vindt, kan niet alleen uren gespeeld worden, maar ze zijn ook te gebruiken als werkplek of chillplek. Het meubel groeit dan ook met je kindje mee en kan zelfs gebruikt worden in de kamer van een puber. Na het spelen, knutselen of werken, worden de gebruikte spullen eenvoudig opgeborgen, doordat het meubel ook als opbergmeubel gebruikt kan worden. Het speelmeubel is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Zo vind je gegarandeerd een geschikt meubel voor in de kinderspeelhoek!


Bestel het handige meubel direct online

Een speelmeubel is ideaal om aan te spelen, maar kan ook gebruikt worden in een zithoek, bijvoorbeeld met een matraskussen erop. Ontdek de oneindige mogelijkheden van onze multifunctionele opbergmeubels en plaats je bestelling via de website. Maak het geheel af met onze leuke accessoires.