Een tafel in de kinderkamer

  • ✓ Eigen fabriek in Nederland
  • ✓ Duurzaam behang op maat
  • ✓ Cadeautje bij je bestelling

Wanneer je op zoek bent naar een multi-inzetbare tafel voor in de kinderkamer, vind je bij Bibelotte gegarandeerd wat je zoekt. Wij verkopen diverse meubels die gebruikt kunnen worden als tafel en waarin speelgoed of knutselspullen eenvoudig in worden opgeborgen. Al onze meubels worden gemaakt in neutrale kleuren, waardoor ze goed passen bij ieder interieur.

Wil je de speelkamer inrichten? speelkamer meubelsspeelkamer meubels

Een veelzijdige tafel voor een opgeruimde kinderkamer

Als je een speelkamer inricht, kan een tafel natuurlijk niet ontbreken. Wij verkopen houten speelmeubels die multi-inzetbaar zijn. Zo wordt aan de tafel niet alleen uren getekend, geknutseld of gespeeld, maar bergt je kindje de gebruikte spullen ook eenvoudig weer op dankzij de opbergmogelijkheden, waardoor de kinderkamer netjes blijft. Doordat de meubels volledig te demonteren zijn, zet je ze zonder moeite in elkaar en zijn ze binnen mum van tijd verplaatst wanneer dat nodig is. Ga voor een bijpassend houten kinderstoeltje en de kinderspeelhoek is helemaal af!


Ontdek onze veelzijdige meubels

Bij Bibelotte koop je een veelzijdige tafel in de vorm van een opbergmeubel, dat uitermate geschikt is voor in de kinderkamer. Dankzij de vele mogelijkheden groeit dit meubel met je kindje mee en kan er nog jaren gebruik van worden gemaakt. De meubels zijn te verkrijgen in allerlei zachte pastelkleuren, maar zijn ook onbewerkt verkrijgbaar. Zo schilder je de meubels zelf in iedere gewenste verfkleur. Bekijk de verschillende maten en kleuren en plaats je bestelling eenvoudig online!